O nas  |  Piškotki  
 
 
 
  • Domov
  • Gradnja bazenov
  • Vzdrževanje bazenov
  • Oprema za bazene
  • Produkti za vzdrževanje voda
  • Storitve
  • Servis bazenske opreme in vodovoda
  • Zastopstva
  •  
 
 
   
Controlmatik Commerce
 

Zastopstva

  Domov > Zastopstva
 

Caprari

Caprari je italijansko podjetje, ki ima preko 60 let izkušenj v razvoju in proizvodnji črpalk. Prisotno je v preko 60 državah po celem svetu.
Investicije v nove tehnologije oblik ter proizvodnjo, iskanje inovativnih pristopov se odražajo v zmogljivih izdelkih. Izdelki ustrezajo različnim sistemom in imajo pridobljene ustrezne certifikate.
Caprari zagotavlja učinkovite rešitve na področju črpanja, prečrpavanja odpadnih in vodovodnih voda, oskrbe z vodo in distribucijo za stanovanjske, kmetijske ter industrijske potrebe.
 
Dinotec GmbH

Dinotec GmbH je eno izmed  vodilnih mednarodnih podjetij, specializiranih za tehnologijo vode. Proizvaja vrhunsko regulacijsko in dozirno opremo za kemična sredstva tako za bazensko tehniko kot tudi  za  distribucijo pitne vode.
Cilj podjetja je prevzeti vodilno vlogo pri proizvodnji, ki zmanjšuje nevarnost za onesnaženje okolja in ima posebno vlogo pri varovanju zdravja. Njihovi inovativni proizvodi služijo tako okolju kot tudi zdravju. 
 
ETATRONETATRON izdeluje regulacijsko in dozirno opremo za kemična sredstva pri pripravi bazenske vode. V njihovem proizvodnem programu je velik izbor dozirnih črpalk in merilnih naprav, katere imajo zelo dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

DAB

Že več kot 40 let je podjetje DAB vodilni proizvajalec v sektorju tehnologij za črpanje in upravljanje našega najdragocenejšega vira, vode.
DAB ponuja tehnološke rešitve, ki zagotavljajo zanesljivost in učinkovitost ter optimizirajo porabo energije v stanovanjskih stavbah, komercialnih gradbenih storitvah, kmetijskih in namakalnih aplikacijah ter v bazenski tehniki. Nekatere črpalke so primerne tudi za črpanje morske vode.

INNOWATER

INNOWATER je podjetje za razvoj in proizvodnjo sistemov za obdelavo vode. Specializirani so za proizvodnjo elektroliz - solinatorjev, ki s pomočjo elektrike in slane vode proizvajajo dezinfekcijsko sredstvo - klor. Industrijski modeli elektroliz so primerni tudi za kloriranje morske vode.
Izdelki Innowater, so v celoti izdelani v Španiji iz evropskih materialov najvišje kakovosti. Izdelki so tudi okolju prijazni, saj je kloriranje s pomočjo slane vode okolju prijazno, brez kemikalij in ne daje škodljivih emisij CO2 v ozračje. Z uporabo elektroliz za dezinfekcijo vode odpade nakup kemičnih sredstev, pa tudi transport in rokovanje z nevarnimi snovmi.

 
Novosti
 
06.03.2019
Priprava zunanjega bazena na sezono

Kontaktni podatki
  Controlmatik Commerce d.o.o.
Rovska cesta 36
1235 Radomlje
Slovenija

Tel: 01 7211 775
Fax: 01 7211 765
GSM: 051 354 445, 031 236 318
E-pošta:
   
     
  © 2014 Controlmatik Commerce d.o.o. Vse pravice pridržane.
Stran poganja
EASYWEB