O nas  |  Piškotki  
 
 
 
  • Domov
  • Gradnja bazenov
  • Vzdrževanje bazenov
  • Oprema za bazene
  • Produkti za vzdrževanje voda
  • Storitve
  • Servis bazenske opreme in vodovoda
  • Zastopstva
  •  
 
 
   
Controlmatik Commerce
 

Gradnja bazenov

  Domov > Gradnja bazena
 

Zgradite bazen o katerem ste sanjali!

Zakaj zgraditi bazen?
124
Plavalni bazen je veliko več kot le prostor za plavanje, je dolgoročna naložba v vaše življenje in dom. S postavitvijo bazena preoblikujete vaš vrt – od  travnate površine do “svetišča”, kjer se združujeta zdravje in sproščanje. Bazen ima z neštetimi možnimi dodatki, od ograjenega prostora do prizorišča zabave, moč, da združuje družino in prijatelje, gradi zaupanje in lahko spremeni vsako druženje ali počitnikovanje v še tako poseben dogodek.

NOVO! Bazeni Easypool

Zidaki iz stiroporja poskrbijo za hitro gradnjo in odlično toplotno izolacijo bazena. Po dokončanju betonske plošče se zidaki sestavijo in zalijejo z betonom.  Na priložene profile  se nato v bazen položi posebna UV obstojna folija (debeline 0,8mm), ki je v enem kosu.
Izdelava bazena je hitra in enostavna, ter tako primerna tudi za domače mojstre.
V kompletu dobite ves potrebni material in navodila za izgradnjo.

Betonski in zidani bazeni
Razlika med betonskimi in zidanimi bazeni je v načinu gradnje in določenih karakteristikah. Prednost teh bazenov je, da lahko gradnjo prilagodimo željam bodočega lastnika bazena. Obloga bazena je lahko iz keramike, mozaika ali PVC obloge. Glede na geografsko lego Slovenije        (velike temperaturne razlike ) priporočamo oblogo bazenske školjke iz kakovostne armirane PVC obloge ( LINER bazeni ). Izbirate lahko med množico različnih barv in vzorcev.

Montažni bazeni
123
Izdelujejo se po željah in meri stranke, izbirate pa lahko med ovalnimi in okroglimi oblikami. Ti bazeni so sestavljeni iz več med seboj povezanih kovinskih delov in vreče iz PVC umetne mase. Cene montažnih bazenov so odvisne od velikosti in opremljenosti.

Bazeni okrogle oblike lahko stojijo samostojno, na utrjeni in vodoravni (betonirani ali peščeni) površini ali pa so delno oziroma popolno vkopani v tla.
Bazeni ovalne oblike morajo biti delno ali v celoti vkopani v tla.

Ko je postavitev kovinskega orodja končana in bazenska školjka opremljena ( skimmerji, šobe, talni odtoki, luči, protitočna naprava...), notranjost bazena opremimo s PVC oblogo (debelina 0,6mm), ki je na voljo v različnih barvnih izvedbah. Dober oprijem PVC obloge zagotavlja posebno oblikovan PVC profil s katerim zaključimo robove.

Poliestrski bazeni
Izdelani so iz poliestrske smole in steklenih vlaken, ki so naneseni na posebej izdelane kalupe. Oblike in velikosti školjk so vnaprej določene, njihova posebnost pa so gladke in tekoče oblike, ki jih drugače skoraj ni možno doseči. Njihova prednost je zelo hitra vgradnja, saj je bazen že v 3-4 tednih pripravljen za kopanje.
Na voljo so v pestrih oblikah, njihova montaža pa je izvedljiva v zelo kratkem času. Ob pravilnem vzdrževanju imajo dolgo življenjsko dobo.

 
 
Za informacijo o gradnji bazena in pripadajoči opremi pokličite
051 354 445.

Novosti
 
06.03.2019
Priprava zunanjega bazena na sezono

Kontaktni podatki
  Controlmatik Commerce d.o.o.
Rovska cesta 36
1235 Radomlje
Slovenija

Tel: 01 7211 775
Fax: 01 7211 765
GSM: 051 354 445, 031 236 318
E-pošta:
   
     
  © 2014 Controlmatik Commerce d.o.o. Vse pravice pridržane.
Stran poganja
EASYWEB